joi, 7 aprilie 2011

Bucataria inteligenta

Gasesc in zilele noastre fooooooarte multe persoane care fac mobila. De la cei cunoscuti, la cei mai putini cunoscuti, pana la vecinii de scara. La urma urmei cat poate sa fie de greu?
Deschid o a treia ramura a acestui blog, in afara de povesti de viata si aventuri de marketing, in care voi incerca sa constientizez in publicul larg care este importanta unui mobilier de calitate.
Sa revin insa, imi dau jos de pe net un program de facut mobila (piratat ca e la moda doar), dau cotele spatiului si ma duc la un depozit de pal unde imi comand materialele. Tot de acolo iau si accesorii si in cateva zile mi-am facut mobila.
Cateva greseli aici insa:
- exista persoane care gandesc mobila functionala, asta e meseria lor, asa cum fiecare dintre voi aveti o meserie in care sunteti specializati. Eu pot face diferenta dintre o balama buna si una mai putin buna, dar nu pot sti de ce imi mergea motorul de la Megane in 3 cilindri. Haideti sa ii lasam pe cei care fac mobila sa o faca in continuare, ei au experienta si vad lucrurile un pic altfel.
Daca totusi doriti sa faceti voi mai departe iata un site unde aveti cateva idei de structurare a bucatariei si de unde puteti vedea cateva idei de compartimentare a spatiului.
Intelligent Kitchens
- la depozitele de pal nimeni nu va verifica cotele date de voi. deci o greseala echivaleaza cu bani aruncati.
- depozitele de pal sunt ceea ce zic ca sunt: Depozite de pal. In general accesoriile de calitate sunt vandute de vanzatori specializati. Dar un om specializat pe vandut lemn va fi cu greu convins sa vanda accesorii de calitate. El stie sa vanda PAL si ofera si accesorii pentru ca poate face un ban in plus. Sunt foarte putini aceia care cunosc accesorii si care vand accesorii de calitate.

Uitati-va peste site-ul de mai sus. Il recomand cu toata caldura atat pentru idei cat si pentru accesoriile ce le propune!
Intelligent Kitchens

Acolo vedeti cum puteti eficientiza bucataria, care este inaltimea optima de lucru, ce accesorii sunt recomandate pentru fiecare zona a bucatariei si multe altele.

Astept opiniile voastre!

Niciun comentariu: