luni, 25 iulie 2016

O saptamana de tile

Elementul de wow a disparut. Da, deja! Primele zile toata lumea intreba: Ce e dracovenia aia ? Si explicam.
Nu am avut niciodata de el saptamana asta, asa ca dupa 4 zile a ramas in acelasi loc. E o nevoie inventata bazata pe o frica, frica de a pierde ceva!
Aici aveti parerea mea subiectiva
+ ice breaker la intalniri cu prietenii. poate fi un subiect initial interesant dar cam atat
+ folosit pentru ceea ce a fost facut poate fi de ajutor. Dar cazurile sunt putine
+ daca intr-adevar le folosesti si iti sunt utile, poti imperechea mai multe dispozitive la aceeasi aplicatie. le denumesti diferit (chei casa, chei masina, portofel) si iti suni obiectele pierdute.

- pret mare de achizitie
- consum mai mare la bateria de la telefon. Ca sa se mentina in contact aplicatia de tile trebuie sa fie pornita permanent. Cu tot cu GPS. Adica un consum si mai mare.
- nu i-am gasit utilitatea timp de cateva zile (era doar un lucru in plus de tinut minte sa iau cu mine) asa ca acum a devenit suport de prins praful.
- bateria tine fix un an. dupa un an il trimiti inapoi de unde a venit (sua parca tin minte) si ei iti trimit altul in schimb. posta de trimis o platesti tu. Cel nou nu iti vine personalizat gata asa ca trebuie sa refaci setarile.

Sincer nu am intrat in diversele meniuri din aplicatie, sa incerc sa instrainez tile-ul sau sa il sterg. Pe diferite forumuri mai apareau si acolo probleme.

Asadar pot spune ca e un gadget interesant daca vrei sa fi cool dar cam atat. Intuiesc ca utilitatea acestuia e o nevoie pe care o resimti doar daca privesti reclama lor. 

Niciun comentariu: