joi, 26 mai 2016

Ma su ra bil ..in 2 pasi simpli

Acum cativa ani a devenit cool si chiar obligatoriu mai tarziu ca toate realizarile sa fie cuantificate si cuantificabile. Obiectivele SMART devenau realizari masurabile. Am facut 200% din vanzarile firmei, am condus 23,4 km intre clienti si apoi am avut o medie de 4,2 intalniri zilnice cu o rata de succes de 84% si o cifra de afaceri medie/cap/vanzare de 539 euro. Cica asta cautatu angajtorii. Nu era de ajuns sa spui: Am facut vanzari eficient si am avut rezultate deosebite. Cat de deosebit prietene? 
Lucrurile au inaintat, cifrele au ramas. Chiar s-au inmultit. Ati observat ca mai toate articolele au cifre. Ala ce dilua de 10 ori lichidele s-a infipt in pom la km 39 cu 134 km/h. aah era sa uit...senzational! 
Dar mai nou toate articolele sunt centrate tot pe cifre. 15 feluri cum sa faci mai multe in 3 minute. Cum sa ai satisfactie in viata in 12 pasi simpli. 5 carti pe care sa le citesti pana in 27 mai! DE CE ? Chiar asa bolnavi suntem dupa masurat tot? A disparut romantismul din discutie? Parca si vad: 29 de metode de succes sa vrajesti gagica in 3 pasi simpli. 5 feluri cum sa platesti mai putin pentru inghetata si 8 metode de a linge inghetata. Apoi vin alea din subsolul paginilor de sport...cum sa ajungi mai buna in pat...in 3 zile prin 6 metode simple. Pe bune, ce mai urmeaza ? 
Cum sa conduci 18 km folosind doar 14 km de strada....in timp ce scazi consumul cu 20% prin 35 de metode eficiente ....si prelungesti viata anvelopelor cu 3 ani in 2 pasi simpli. Muahahaa


Niciun comentariu: