miercuri, 28 iulie 2010

Orange does it again

Doamne ca nu mai ma scap de incompetentii de la Orange.
Intr-un final mi s-a inchis abonamentul. Am primit numar de inregistrare pentru inchidere....dupa o luna si somatia de plata....again. Dupa 2 confirmari telefonice de la ei in care mi se spunea ca nu mai am datorii. Portocalii mi-au inchis imediat si contul de webcare ca sa nu mai pot verifica nici o factura si nici o plata. Dar ei tocmai acolo au trimis o ultima factua...electronica...ca deh eu le-am cerut una pe hartie.
Somatia venita in 14 iunie imi zicea sa platesc pana in 14 iulie fabuloasa suma de 22.17 ron. in 12 iulie vine hartie de la alti idioti...coface romania. O hartie cu chenar galben care ar fi trebuit sa ma impresioneze pe mine si sa ma faca sa tremur in chiloti ca ei imi vand casa pentru 22 lei.
merg la orange si surprise surprise...nu aveti nici o datorie la noi. din punctul de vedere al orange noi nu mai avem nimic.
eu dau si explic coface, recuperatori, bla bla...dati-mi o hartie in care sa ziceti ca nu mai am datorii.
- nu se poate, stati sa sun la bucuresti. de la bucuresti afla ca am penalitati de platit la suma de 22 lei deja demult platita (in termenul ala de o luna).
- si de ce nu s-au trecut si penalitatile pe somatia de plata atunci ?
- pei sunt pe factura! zice tipa
- factura care nu mi-a venit! zic eu
- factura pe care o aveti in format electronic! zice ea
- in contul de webcare pe care voi l-ati inchis! zic eu
- LINISTE totala. apoi Ne pare rau!

am platit si cei 20 de lei penalizare si acum am o confirmare si de la orange shop cum ca nu mai am datorii. e a 3-a confirmare de la orange.
Astept urmatoarea somatie ce mai! Ca am doar un abonament inchis pe care eu il platesc in continuare....orange loviva-r falimentu'!

Niciun comentariu: