miercuri, 11 noiembrie 2009

Aberatii de Romania

Iata cateva din motivele pentru care sunt absolut satul de viata de Romania, si pe care sincer nu le inteleg.

Bunicul meu de peste 70 de ani este sunat de Vodafone si i se vinde internet mobil, telefonie fixa si televiziune la pachet prin telefon. Nici macar calculator nu are!

Mie nu imi vine factua la mobil, ma duc la Vodafone si imi spune ca e responsabilitatea mea sa ma asigur ca imi vine factura. eu nu am altceva mai bun de facut decat sa stau cu ochii in calendar sa urmaresc cand vine factura.

Primim somatie de la finante sa platim o datorie pentru care nu am primit vreodata instiintare de plata!

Tatal unui prieten de-al unui prieten primeste, tot de la finante, somatie sa isi plateasca amenda de circulatie din judetul prahova. omul are 72 de ani, nici el sau fiul lui nu au permis si masina. Dar daca nu doreste sa plateasca trebuie sa dea in judecata politia! Altfel nu merge. Ce conteaza ca el in viata lui nu a avut permis?

Drumul Timisoara - Arad, a fost decopertat pe o buna portiune. Acum...toamna, dupa ce in vara a fost refacuta aceeasi portiune. A venit ploaia, si drumul a ramas asa. Neasfaltat, nesemnalizat, iti rupi masina dar cui ii pasa. Ba mai mult, cui ii fac reclamatie ?

Mai continuam ????

Aaah da, firma la care lucrez ma obliga, complet ilegal, sa imi fac cont pe brd. Ca ei lucreaza cu brd. Ce conteaza ca mie mi se trage rata la banca, si am toate facturile pe direct debit din banca transilvania. Ce conteaza dreptul meu constitutional la libera exprimare de a-mi alege banca cu care doresc sa lucrez. Asa platesc 8lei transferul din brd in bt de 2 ori pe luna, inca 2x2 lei pentru ca brd imi primeste banii in cont si inca 20 lei pe an pentru ca am card. La banca transilvania platesc 3, zero respectiv 5 lei. adica pe an pierd 260 lei.
Angajatul conteaza ce mai! Dar eu trebuie sa dau dovada de flexibilitate in munca mea, si sa ma dedic ei. Hell no!

Satul de Romania! Si imi vine sa borasc! Incepe sa puta a rahat...la propriu!

Niciun comentariu: