vineri, 17 iulie 2009

Corfu 2009


De 2 saptamani (aproape) m-am intors dintr-o vacanta grozava. Am fost pentru a treia oara in Grecia si a fost cel mai fain de pana acum. Tot pe o insula, dar mai cunoscuta: Corfu.
From Corfu 2009

Si stau si ma minunez de mai multe lucruri. Stau si ii apreciez pe greci ca au talentul sa vanda orice. Stau si ma intreb cum de mergand cu avionul in tara straina, pe distanta mai lunga, mancand numai la restaurant e la jumate de pret comparativ cu mers la marea noastra cu trenul si mancand doar la fast food. Si ma intreb...
Si mai stau si ma intreb cum naiba Romanii au ajuns sa se fure intre ei si in vacanta. O excursie optionala rezervata prin ghidul Roman costa in medie cu 6-7 euro mai mult decat una rezervata de pe strada la pret de lista!
Dar destul despre asta pentru ca ar eclipsa de fapt farmecul acestei vacante minunate. Apa clara, vezi fundul marii, pestii vin pana la mal, stanci care se termina in mare, munti, mancare delicioasa, innotat in larg in apa albastra ca cerul...pur si simplu sublim.
Cea mai grozava vacanta care am avut-o eu vreodata, va recomand Corfu, chiar daca nu mai e perla coroanei Grecesti, are un farmec anume. In septembrie mergeti pe strada si culegeti portocale, lamai, masline sau banane direct din pomii de pe stradute.
Va recomand sa va plimbati pe stradutele venetiene, inguste si pietruite si sa negociati absolut orice cumparati.
From Corfu 2009

aici vedeti poze multe

Un comentariu:

Alex spunea...

tare Corfu. da, merita vizitat:)