luni, 7 ianuarie 2019

Am inceput un nou proiect

Da, acesta este motivul pentru care nu am mai postat asa des in ultima perioada. Desigur ca si mutarea si inceputul scolii si viata la casa au luat fiecare cate o bucata din timpul zilnic disponibil.
Dar in ultimele saptamani o buna parte din timp am dedicat-o unui nou proiect - Sebi Toys.

Ati avut vreodata o temere atunci cand ati dat mai multi bani pe o jucarie? Cu cat pretul e mai mare cu atat si temerea e mai mare. In cazul meu am avut experiente destul de pozitive cu seturile mai scumpe de Lego. Am fost placut surprins sa observ ca seturile de 400-500 lei sunt chiar WOW. Desi e peste puterea medie de cumparare a romanului mediu, setul de genul acesta are un puternic element de surprindere. Multitudinea de piese este dezarmanta, timpul de constructie este mai mare si pentru mine care sunt obsedat de cifre mai intervine si raportul de cantitate-pret. Si ma gandesc asa: daca iau 5 seturi de 80 de lei vor fi mai mici sau mari decat unul de 400? Ei bine, in majoritatea cazurilor nu! La LEGO mi se pare ca primesti din ce in ce mai mult per leu cheltuit pe masura ce creste pretul setului achizitionat.
Si avand in vedere ca aveam din ce in ce mai multe seturi si Sebi ma batea la cap ca doreste sa fie filmat am pornit intr-o aventura impreuna. Aventura se numeste Sebi Toys si este un canal de Youtube unde prezentam jucariile pe care le avem in casa.
Scopul este unul dublu, triplu as putea spune:
1. Sebi isi face pasiunea de a prezenta jucariile lui si ii creste stima de sine
2. Parintii care se uita pot vedea cu exactitate cum se asambleaza seturile si pot vedea de dinainte ce contine setul. Cunoscandu-si copiii cel mai bine ei vor putea sa aproximeze daca noul set ar avea priza la copil sau nu.
3. Deocamdata facem aceasta activitate din placere insa speram ca in viitor sa reusim sa si monetizam. Asta pentru a putea achizitiona si alte seturi de Lego sau jucarii noi.

E un proces de invatare pentru amandoi. Facem scenarii, ne gandim ce spunem si eu nu am invatat atata editare video niciodata in viata mea. In plus citesc strategii de crestere a vizualizarilor pe Youtube si promovez canalul prietenilor si grupurilor interesate.

Ce ne ajuta? Un subscribe de la voi - doar asa Youtube ne lasa sa monetizam canalul. Ne trebuie 1000 de abonati pe canal chiar. Daca va place dati de veste colegilor cu copii.
Ce ne mai ajuta? Orice sugestie. Ce sa prezentam? Cum sa vorbim? Cum sa asamblam? Comentati pe filme si noi va ascultam.
In final va las si unul din ultimele filme realizate:


Si nu uitati sa va abonati!

Niciun comentariu: