luni, 18 iulie 2011

Queen of Rain

Ascult Roxette, e aproape 1 noaptea, Bobitza si Iza dorm. There is a time for the good in life zice cantecul.
Scriu rapoarte, viata s-a schimbat. Sunt tatic, am un job interesant si intalnesc multa lume.
De mult tot doresc sa mai scriu pe aici. Subiecte?
Un super restaurant in timisoara, Restaurant Casa Voastra Aici am aniversat primul anisor de casatorie, am papat niste chestii interesante si culmea...foarte accesibile. Recomand Gulasul, recomand supa crema de branza si recomand vita argentiniana pentru sos (vita in adevaratul sens al cuvantului nu prea gasesti...asa in sange)
Vroiam sa va mai zic de Hotelul Casa Rusu din Parang unde am stat acum 2 saptamani. Prezentare ok pe site, acolo...doar privelistea. jos in petrosani era totul plin sau la niste preturi obraznice. Am urcat si intr-adevar o priveliste....Dar aici se terminau cele 3 stele ale hotelului. Saltele incredibil de proaste, camere mici, televizoare mici, incuietori care nu merg. Bai care odata au fost faine, acum sunt neintretinute. Banu' sa iasa.

Vorbeam cu cineva acum cateva luni, persoana care imi citea blogul. Si imi spunea ca nu ii intelege directia. Ei bine nu are...sunt aventuri de viata. E marketing...apropo imi place noua serie de reclama life is...orange.

Ma intorc la rapoarte, mai tre sa fac si decontul...mai am multe de facut. Bobitza doarme linistit, ca si mine...pe burta. Mama lui bobitza iar a luat patura in brate si eu ma bucur de liniste. Doar cate un tembel pe strada mai incearca sa isi impresioneze pe pisi a lui demarand in tromba cu al lui bemveu din 1900 toama, lasand in urma sa mult fum si bucati de rugina desprinse din caroserie.

Un comentariu:

Fotograf Ioana spunea...

imi place cum scrii ai niste postari foarte interesante