vineri, 29 mai 2009

Vaccinul Imobiliar Anti-Criza

Primul meu proiect la Imobiliare.ro este o serie de conferinte numite generic Vaccinul imobiliar anti-criza. Am inceput la Constanta si evenimentul a fost un succes din punct de vedere al impactului in randul agentiilor imobiliare. Insa ceea ce vreau sa va arat sunt cateva machete ale campaniei, inspirate zic eu. Parerea voastra va rog sa o exprimati la comments. Pentru prima data, iata, va prezint o creatie inhouse, un produs al echipei din care fac parte. Conceptul imi apartine, creatia este a celor de la X3 Studios.
Ideea vaccinului este ca in vreme de criza avem nevoie de un leac. Asa ca mergem prin tara si vindecam lumea cu vaccinul imobiliar. Asa ei se insanatosesc si ies din criza:
Loading screen al micro-site-ului

Apoi asa arata pachetul primit de participanti. Un pachet cu vaccinul reprezentat de un pix in forma de seringa, cu lichid rosu in interior:

Pe spate se primeau indicatii terapeutice. In poza mai aveti si invitatia, scrisa de mana, pentru a simula scrisul unui doctor. Si cum altfel puteam face invitatia decat ca o reteta compensata!
Ce ziceti?

Niciun comentariu: