miercuri, 1 septembrie 2010

am papa la wasabi

Nu vreau sa zic sushi pentru ca sushi e doar un sortiment de mancare japoneza.
Am tot zis ca incercam locul, noi fiind fani de asa ceva si nescapand nici o ocazie sa mancam la restaurante japoneze.
Si ajungem, tanti ospatarita imbracata frumos ca o gheisha, manca cartofi prajiti si burgeri la o masa alaturata.
Comandam si vine repede. Aveau si ridichi si condimente si sos de soia. Fooooarte promitator si preturile chiar fooooarte ok.
eu imi iau o portie de 6 maki cu somon si iza cu ridichi galbene. Bune la gust, facute repede, servire impecabile. Dar cand sa imi infig dintii in dansul, ce sa vezi, alga de mare e cam tare si nu se patrunde cu dintii. era uscata saraca.
Apoi inmuiem maki in iutzeala si guess what, se desprinde orezul. Acest lucru se intampla mai ales la sushi.
Si de ce, pentru ca ei folosesc alge proaspete si orez special, mai lipicios.
In consecinta, o nota 7 pentru wasabi, pentru ca peste a fost bun la gust, prepararea a fost prompta, locul a fost curat, nu ne-a lipsit nimic, dar mai trebuie avuta grija la cele 2 ingrediente: orezul si algele!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!