sâmbătă, 23 august 2008

De ce ?

De ce oare as face asta ? Aceasta a fost intrebarea pentru mult timp. a mai existat o tentativa mai demult pe 360, dar nu a tinut prea mult. Nu prea ma citea nimeni si nu m-a mai interesat sa scriu. De data asta ii fac reclama, ca deh, doar am terminat marketing. Si asa se naste blogul meu.
Dar de ce blog ? De ce "hai faiv" sau mai stiu eu ce trasnai de genul asta. Nu mai avem prieteni cu care sa vorbim ? Sau nu mai avem timp sa vorbim cu toti ? Sau e locul in care iti reversi frustrarile pentru ca sa te descarci. Si ai vrea sa te descarci de mai multe ori dar cand povestesti a doua oara nu mai are farmec.
Banuiesc ca ar trebui sa spun ce voi scrie aici ? Pei , tot ce se intampla cu mine. Dar toti pot sa vada ce scriu eu aici ? Nu stiu, spuneti-mi voi.
Ma gandeam sa scriu despre job, sau sa povestim despre "the apprentice", despre publicitate, politica si fotbal ca tot sunt la moda. Despre fitze si pitzipoance dar sa nu uitam pitziponcii. Cine stie, poate ma transform intr-un JAP care fotografiaza tot si baga pe blog.
E si un exercitiu, trebuie sa recunosc. La lucru a venit ideea sa facem un blog si un forum. Dar un blog despre balamale ? Cine stie, poate se poate, dar cu un twist, trebuie imbracat cumva. Poate ii zicem ca e despre deschidere, deschidere la nou, deschidere spre client, spre marketing, deschiderea de usi...cu balamale :)
Asadar, sper sa fie interesant ce scriu aici prin ideile expuse. Sper sa am cat mai multe comentarii ca sa pot sa va raspund. Voua...tuturor, oricine sunteti.

Niciun comentariu: